Monday, June 15, 2009

Veşti bune pentru 2Parale.ro

adtrade-adt

Incepând cu data de 15 iunie 2009 reţeaua de afiliere ADTrade.ro îşi va suspenda activitatea.

3 comments:

 1. Anonymous1:14 PM

  Depinde cum vezi acest lucru.
  ...cu cat concurenta este mai mare, cu atat mai bine pentru Advertiser si Publisher

  Din pacate, cei de la 2parale.ro se pare ca lucreaza dupa ceasornicul rusesc - astepti 2-3 saptamani sa-ti aprobe un cont de Advertiser, asdar un cont prin care acestia ar castiga bani.

  Comparativ cu multi-afilierele din vestul europei unde o cerere este prelucrata in 4-5 ore, ai nostri ...raman din pacate tot de'ai nostri ;)

  ReplyDelete
 2. Ia legatura cu ei prin telefon si sunt sigur ca veti rezolva problema foarte rapid :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous1:10 PM

  Si la aceasta varianta ne-am gandit, si bine inteles, profitam cu placere de ea pentru a 'ne milogi' sa ne trimita macar un raspuns cereri de participare ca furnizor, asadar partea care-i cofinanteaza pe cei de la 2parale.ro si pe afiliatii acestora, dar cum poate descoperi pe site-ul lor, niciunde nu gasesti numarul de teleforn sau o adresa de contact.

  Pana si datele de identificare necesare pentru o firma/companie nu se regasesc pe site-ul prezentat.

  Le dorim succes, dar cu o astfel de mentalitate in intampinarea furnizorilor, suntem ferm convinsi ca vor creste mai mult in jos decat in sus - oricum, si publicitatea negativa, este la randul ei, tot publicitate.

  Si uite asa, in timpul in care noi scriem aici cum ca 2parale.ro ramane de 2 parale (cel putin pentru noi) - facem indirect reclama acestora ...reclama care costa mai mult de 2 parale ;)

  Mult succes

  ReplyDelete