Sunday, April 23, 2006

Paidmail.ro - Email-uri promotionale

Bani pe Net ?! Email-uri promotionale (Paidmails) se numara printre cele mai profitabile posibilitati de a castiga bani prin internet. Promotiile sunt platite de sponzori care doresc sa faca o reclama eficienta pentru pagina de internet, magazinul virtual sau un produs.

Bani pe Net ?! Email-uri promotionale (Paidmails) se numara printre cele mai profitabile posibilitati de a castiga bani prin internet. Promotiile sunt platite de sponzori care doresc sa faca o reclama eficienta pentru pagina de internet, magazinul virtual sau un produs. Adresa de email, un acces internet si un cont la un sistem de plata virtuala este tot de ce ai nevoie pentru a face bani in internet.

Fiecare e-mail va contine unul sau mai multe linkuri pe care tu va trebui sa dai click si dupa ce vei astepta 10-60 secunde, depinzand de valoarea acelui link, contul tau de la Paidmail.ro va fi creditat cu valoarea linkului. La fiecare sfarsit de luna se face recalcularea punctelor in euro (€) care este moneda de plata pe Paidmail.ro. Valoarea punctelor este dinamica si se calculeaza in functie de venitul lunii precedente.

click aici:
PaidMail.ro

2 comments:

  1. Anonymous11:17 PM

    e un scam acest site nu stiu pur si simplu mia blocat contul fara vreun avertisment

    ReplyDelete
  2. Anonymous4:15 PM

    de 1 an si ceva, am fost user la ei si vreau sa va zic ca,atunci cand am ajuns sa adun cam jumate din suma minima la care se facea payout . mi-a fost anulat contul ! am trimis email,sami zica de ce, nu miau raspuns!!! AM RESPECTAT TOS-ul,dar degeaba! asa ca, feriti-va de ei!!

    ReplyDelete