Friday, April 27, 2007

Google AdSense s-a imprietenit cu Romania !

Daca aveti blog sau un site web si doriti sa castigati bani din publicitate nu trebuie decat sa va deschideti un cont la Google AdSense, sa completati formularul respectiv si sa asteptati 1 sau 2 zile pentru ca sa va accepte in sistem.

Acum Google accepta si site-uri in limba romana. Desigur ca nu sunt la fel de bine platite ca cele in limba engleza dar oricum se castiga bine !

Din Google AdSense se castiga bani pe click (se poate si ca CPM - adica pe mia de aparitii - dar in conditii speciale si eu inca nu stiu pe cineva care sa aiba un site care sa castige astfel).

Ce inseamna se castiga pe click? Inseamna ca atunci cand cineva da click pe un ad, voi castigati bani.

Castigati mai multi bani de la Google AdSense daca influentati si alte elemente: traficul (cu cat e mai mult, cu atat creste numarul de clickuri), CTR-ul (Click Through Ratio - procentul de clickuri) prin punerea ads-urilor in text, adica sa faceti ads-urile sa arate ca si cum ar face parte din continut.

La un moment dat, dupa activarea contului, primiti un cod PIN de activare a contului (il primiti prin posta).

Banii de la Google AdSense ii puteti primi in fiecare luna in care suma cumulata de la ultimul cec trimis este de 100$.

Nu mai stati pe ganduri. Chiar merita.

Click aici: Google AdSense

4 comments:

  1. eu am incercat treaba asta, dar buba este ca cei ce au intrat la mine pe site nu dadeau deloc clik si mi-am ocupat spatiul degeaba. acum sunt cu TextAd, dar este la fel, abia daca s-a starns 1 euro. dupa mine merge bine genu de contract CPM, este mai greu, dar cel putin treaba ta este sa mentii traficul pe site si sa mentii calitatea site-ului. http://stare.ablog.ro/

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:24 PM

    Am vazut la tine pe blog bannere de la Goweb.ro .... ce parere ai de ei ? Paatesc ? Ai castigat ceva ?

    Eu zic ca daca ai un blog bun si te ti de treaba AdSense e cea mi buna solutie.

    Pe blogul acesta vei gasi si alternative dar adsense dupa parerea mea e cel mai bun.

    ReplyDelete
  3. Jurnalul investitorului (ne)avizat

    De ce piata BVB este numita in Europa piata emergenta? De ce scad si cresc actiunile la BVB? Care sunt actiunile blue-chips? Cum aleg sa investesc intr-o actiune? Ce inseamna informatii insider? Sunt legile romanesti imperfecte pentru activitatea BVB? Sa incercam impreuna sa devenim mai avizati!

    ReplyDelete
  4. Anonymous10:18 PM

    bah fraiere, de ce postezi commenturi care nu au nici o legatura cu continutul articolului...sa iti fie rusine...si sa iti fie rusine ca te ocupi cu asa ceva, in loc sa faci ceva util pentru societate, tu vrei sa te imbogatesti dintr-un joc (un furt legal)...esti un parazit...si apropo: primesti pe naiba...

    ReplyDelete