Sunday, March 18, 2007

Prezentare Agloco

Pe 21 noiembrie 2006 a aparut Agloco™.
Agloco este prima Comunitate Economica din lume ce doreste sa dea membriilor sai o parte din profit-urile acumulate de catre companiile online, profit-uri ce chiar membrii le genereaza. Daca sunteti online si navigati pe internet, ajutati companiile online sa faca milioane de dolari, dar ca un simplu individ nu primiti niciodata nimic. Agloco se foloseste de puterea bazata pe numarul de membrii pentru a obtine un procent din aceste sume. Agloco isi opreste aproximativ 10% din profit-uri si restul este dat membriilor.

Conceptul e simplu :
- membrii folosesc internet-ul.
- companiile de pe net au profit-uri de pe urma utilizatorilor de internet.
- companiile platesc un procent comunitatii Agloco.
- Agloco plateste membrii.

Agloco primeste bani de la mai multe surse :

1. Search - De fiecare data cand un membru foloseste un motor de cautare si ajunge sa gaseasca pagina dorita, motorul de cautare ofera o recompensa comunitatii Agloco ( Google de exemplu plateste cu 10 centi / search )
2. Publicitate - avand din ce in ce mai multi membrii, Agloco va fi comunitatea perfecta unde cineva ar putea sa isi faca reclama.
3. Comision de tranzactii - de fiecare data cand Agloco recomanda ( prin reclame ) un produs / serviciu, compania ce ofera acel produs / serviciu va plati un comision. ( Amazon plateste cu 8.5% din valoarea produsului. ) Comisionul va fi impartit intregii comunitati Agloco.
4. Distributia de soft - Multe companii de pe net incurajeaza descarcarea noilor programe si folosirea lor. Membrii Agloco nu numai ca vor avea acces la ultimile programe, dar vor si primi bani pentru folosirea lor. ( ex : Adobe Flash si Acrobat Reader )
5. Distributia de servicii - Multe companii de servicii online sunt interesate de oameni activi pe internet ce le vor folosi serviciile si le vor recomanda si altora. ( Google, Yahoo, eBay, Hi5, Skype, PayPal, E-gold si multe altele )

Castig-uri :
Membrii comunitatii vor avea 2 forme de castig :

Banii: Membrii vor putea castiga o suma de bani prin navigarea pe internet. Aceasta suma va fi stabilita pentru fiecare tara / stat in parte la data lansarii oficiale. Lansarea oficiala va fi la sfarsitul lunii februarie odata cu apariti programului Viewbar.

Actiuni: Membrii vor mai putea castiga actiuni la bursa. Compania este detinuta 100% de catre membrii. Cu cat aveti mai multe persoane recomandate cu atat aveti mai multe actiuni. Actiunile vor fi la London Stock Exchange.

Viewbar Pentru a va putea contoriza activitatea online, Agloco va pune la dispozitie un program numit Viewbar. Acest program tine evidenta intereselor dumneavoastra online precum preferintelor dumneavoastra si astfel va ofera cele mai bune oferte ( reclamele afisate de catre program ). Nu este obligatoriu ca sa dati click pe reclame pentru a castiga bani. ( multe companii fantoma se bazeaza pe conceptul asta ceea ce a speriat o mare parte din utilizatorii de internet si multi se feresc de asemenea programe de facut bani ) Sistemul de recomandari Pentru fiecare persoana ce o recrutati in comunitatea Agloco veti primii un procent. Comunitatea trebuie sa creasca pentru a atrage investitori mai puternici si astfel membrii vor avea numai de castigat. Sunt 5 nivele de recomandare ( 1 direct si 4 indirecte ) si veti primii un procent din cat castiga fiecare in reteaua voastra. Pentru a recruta oameni in comunitatea Agloco trebuie sa le oferiti link-ul personal care este de forma http://www.agloco.com/r/BBDX0949 ( inclocuiti BBDX0949 cu ID-ul dumneavoastra ). Link-ul dumneavoastra il puteti gasi pe siteul oficial Agloco dupa ce v-ati inscris si inregistrat, in sectiuniile "My Account" sau "Referral Center". De ce sa va inscrieti ? 1. Nu va costa nimic. 2. Castigati o parte din profit-urile ce le generati cand utilizati internetul. Pentru mai multe detalii puteti intra pe site-ul Agloco Romania. Pentru a va inscrie imediat va rog accesati http://www.agloco.com/r/BBDX0949.

Sfat Daca folosit Mozilla Firefox nu veti putea sa va schimbati parola. Folositi Internet Explorer sau Opera.

1 comment:

  1. mai merge acest site? ca eu nu`i dau de capat... imi arata cu totul altceva...

    ReplyDelete