Saturday, June 08, 2013

Uinvest, sansa ta de a deveni actionar, investind in afaceri adevarate!

UInvest actioneaza ca un mediator intre proprietarii de afaceri si investitori. Fondata in 2007, UInvest are acum peste 20 de angajati si birouri in Ucraina si Statele Unite ale Americii. Din acel moment, UInvest a procesat peste $ 60 de milioane in active, pentru mai mult de 5.000 de investitori.

UInvest.com.au ajuta proprietarii de afaceri si investitorii de a se intalni online, creand o platforma convenabila pentru beneficiul lor reciproc. Caracteristicile inovatoare ale saitului (website) permit potentialilor investitori de a deveni actionari intr-o afacere, cu doar cateva clicuri de maus (mouse). Investitorii pot revizui, de asemenea, materiale de studiu de afaceri, financiare, pot interactiona cu alti investitori, cumpara sau vinde actiuni ale intreprinderilor si chiar sa ia decizii de management. Toate acestea online, intr-un timp real!

Preocuparea cea mai importanta pentru investitorii online implica sa aiba de-a face cu parteneri de incredere si legitimi, intr-o piata globala. UInvest este solutia pentru investitorii care doresc sa identifice oportunitati de afaceri in Europa. Toate firmele sunt analizate cu atentie inanite de a le prezenta potentialilor investitori.  UInvest este o companie de succes, puternica financiar si cu perspective excelente. Mai important de atat, UInvest se bucura de respectul a mai mult de 5.000 de investitori din întreaga lume. Aceste persoane sunt o dovada reala de fiabilitate si incredere.

Cum te inscrii in Uinvest ?

Inscrierea se face de pe acest link. Acolo veti completa formularul de inscriere si veti urma pasii descrisi pe site.

Dupa ce te inscrii poţi analiza cu atenţie informaţiile de pe site, poţi să te loghezi în contul tău personal şi să vezi lista cu proiecte, preţul acţiunilor, câştigul lunar pentru fiecare, etc. Cel mai bine este să accesezi meniul Help pentru că acolo sunt explicate concret toate noţiunile de bază.

Înainte de a cumpăra acţiuni trebuie să-ţi alimentezi contul mergând la Money Management –> Add Funds. Sunt acceptate mai multe procesoare de plată, prin intermediul partenerilor financiari. Aceşti parteneri financiari sunt nişte investitori ai Uinvest cu rating de cel puţin 3.000, care, în schimbul unor comisioane, oferă posibilitatea de a depozita sau retrage fonduri în/din Uinvest, prin intermediul diverselor procesoare online în care aceştia au fonduri disponibile.

Siteul Uinvest dispune şi de un forum, ba chiar şi de un chat online (uneori chiar şi video chat) unde poţi comunica cu alţi “uinvestitori” sau chiar cu un reprezentant al companiei (prin live help). Plăţile se fac în câteva minute/ore/zile (depinde de procesorul folosit și de disponibilitatea partenerului financiar ales).

No comments:

Post a Comment