Thursday, June 05, 2014

$20 de dolari gratuiti in contul tau real de actionar eToro


2014-02-13_1552
eToro a relansat campania in care ofera 20 de dolari in contul real tuturor utilizatorilor care nu au beneficiat niciodata de aceasta oferta. Acesti bani pot fi investiti in actiuni, forex, indici sau marfuri. Este simplu: accesezi acest link, iar apoi apesi Connect With Facebook.

Banii vor intra automat in contul tau, putand fi folositi inca din prima secunda, asadar, spor la inmultit bani!

Wednesday, June 04, 2014

Simple Jobs - castigi bani de acasa simplu si usor

Probabil ca de-a lungul timpului ai incercat nenumarate oferte de munca la domiciliu si nu ai reusit nicicum sa faci vreun ban. Eu personal am descoperit cateva metode foarte bune de a face bani online. Sunt site-uri prin care am reusit sa retrag sume de bani importante. Blogul e o solutie foarte buna prin care poti face bani. Monetizarea lui se poate face prin advertoriale, bannere platite, vanzarea de produse prin afiliere, introducere de link-uri etc.
home
Din pacate nu toate metodele aduc foarte multi bani in buzunare, insa din multele mele incercari reusite si nereusite am ajuns sa fac o selectie pentru care merita sa muncesti pentru a castiga ceva bani. Personal cred ca blogul e o sursa foarte buna de castig. Postarile platite sunt la mare cautare acum, iar acestea aduc si bani frumosi in functie de valoarea blogului tau.

In articolele trecute am postat cateva metode despre cum sa faci bani online si cateva metode. Astazi voi veni cu o METODA NOUA DE FACUT BANI ONLINE SIMPLU SI USOR! Simple Jobs se numeste site-ul care iti aduce bani online in functie de activitatea ta. Pe scurt: indeplinesti task-urile de pe site si primesti banii promisi.