Thursday, July 18, 2013

VivaSMS - primesti oferte prin SMS si castigi bani

VivaSMS este o afacere 100% romaneasca lansata de doar cateva zile. Comunitatea viva SMS isi propune sa iti trimita promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil, prin SMS. In plus, pentru fiecare oferta primita primesti bani!
viva-sms

Cum functioneaza & Cati bani primim?

VivaSMS este un intermediar dintre firme si noi. Firmele platesc bani grei pentru acest tip de marketing, iar VivaSMS ne plateste si pe noi cu o parte din bani.

Bonus de bun venit
Este un bonus de 200 de unitati de credit (echivalent cu 2 EUR) direct in contul tau de plati din vivaSMS. Este felul lor de a-ti spune ‘Bun venit!

Tuesday, July 02, 2013

Web Is Yours un nou jucator pe piata de Marketing Afiliat

Marketingul afiliat este o forma de marketing online care se bazeaza pe modele de plata pe performanta si Cost Pe Acțiune (CPA). In marketingul afiliat, un comerciant denumit si advertiser rasplateste unul sau mai multi afiliati (publisher) pentru fiecare actiune efectuata pe site-ul sau.

O actiune rasplatita este o vanzare, lead, sau orice alta actiune prestabilita in cadrul programului de afiliere de catre comerciant. Astfel, marketingul afiliat se mai gaseste denumit ca marketing bazat pe performanta, intrucat el nu include actiuni de genul Cost Pe Click (CPC) sau Cost Pe Mia de afisari (CPM).

Marketingul afiliat se suprapune intr-o oarecare masura cu alte metode de internet-marketing, deoarece afiliatii utilizeaza metode regulate de publicitate. Aceste metode includ optimizari in motoare de cautare, marketing prin cautari platite in motoarele de cautare, e-mail marketing, si publicitate prin afisarea de bannere.

De curand pe piata online din Romania activeaza reteaua de Marketing afiliat Web Is Yours care inregistreaza in fiecare zi tot mai multe aprecieri pozitive, atat din partea afiliatilor cat si din partea comerciantilor care le-au devenit parteneri.