Sunday, May 26, 2013

Afiliere cu Web is Yours - Retea de afiliere

Cu toate că majoritatea bloggerilor se apucă de această meserie din pasiune și nu pentru bani, vine un moment în care trebuie să își monetizeze munca într-un fel sau altul. În momentul în care treci pe domeniu propriu investești nu numai timp (care este neprețuit), ci și bani. Este normal ca într-un fel să îți recuperezi cheltuielile de ordin material. Una dintre cele mai populare metode de monetizare a unul site este marketingul afiliat.

Ca o scurtă introducere în lumea marketingului afiliat trebuie să știți că aici totul se bazează pe performanță. Autorului site-ului este plătit doar dacă un vizitator care a dat click pe un banner (sau alt instrument) cumpără sau realizează oricare altă acțiune cerută de comerciant.

De curând minunatul .ro s-a îmbogățit cu o nouă platformă de marketing afiliat. Este vorba de Platforma de afiliere Web Is Yours care pune la dispoziție afiliaților un sistem rapid de plată și acces la zeci de campanii pentru branduri cunoscute din România. Pentru comercianți platforma oferă o bază largă de site-uri/bloguri pe care să își poată desfășura campaniile, asta asigurând în primul rând o vizibilitate bună online. În plus, puteți câștiga 500 de lei pentru fiecare comerciant pe care îl convingeți să se înscrie în sistem și 10 lei pentru fiecare afiliat.

Saturday, May 25, 2013

Marketing afiliat cu Web Is Yours


Marketingul afiliat este un model de marketing bazat exclusiv pe performanta: platesti doar pentru rezultate. Iata cum functioneaza acest sistem : comerciantii (magazinele online sau site-uri ce ofera servicii) pun la dispozitie afiliatilor (bloggeri, publisheri, specialisti din mediul online sau simpli internauti) o serie de instrumente de promovare : bannere, link-uri, reclame text.

In acest moment, va anunt ca puteti beneficia - in functie de situatia in care va aflati : de o oferta avantajoasa in cadrul unei campanii aflata in derulare in acest sistem. Prin intermediul afilierii voastre la Web Is Yours primiti 10 lei pentru fiecare afiliat nou si 500 de lei pentru fiecare comerciant nou care lanseaza o campanie in reteaua WIY.

Mult sau putin, este doar un gest facut la intrarea in sistem, restul urmand sa il castigati si prin putin efort personal, coroborat cu depinderile de a folosi platforma si a genera trafic. Advertiserii platesc astfel doar pentru rezultate. In acest proces, Platforma de afiliere Web Is Yours functioneaza ca un intermediar, oferind o solutie rapida si eficienta de promovare si monetizare.

Afiliati folosesc aceste instrumente pentru a directiona vizitatori pe site-ul comerciantilor si sunt recompensati direct proportional cu numarul sau valoarea actiunilor, fie vanzari, fie lead-uri, realizate de respectivii vizitatori intr-un anumit interval de timp (perioada de recurenta).

Friday, May 24, 2013

Marketingul afiliat o oportunitate de castig pe internet

Am scris cateva articole in trecut despre marketingul afiliat si despre platformele de marketing afiliat romanesti.Pot spune ca vad un pic altfel lucrurile acum. Afara concepul de afiliere este foarte bine implementat si foarte cunoscut. La noi pot sa spun din experienta mea , din articolele citite si din colaborarea cu cateva dintre platformele de afiliere, ca marketingul afiliat este inca in faza de pionierat in Romania.
Pentru cei care inca nu stiu ce inseamna marketing afiliat,va pot spune pe scurt si pe intelesul tuturor in ce consta afilierea. M.A ofera posibilitatea de a castiga comisioane recomandand diverse produse altor persoane pe internet.Atunci cand se realizeaza vanzarea pe site-ul advertiserului (comerciantului) afiliatul castiga un comision . Acest comision variaza intre 10-25% din valoarea produsului fara tva.

Afiliatul poate folosi toate resursele de care dispune pentru a recomanda produsele respective pe internet.Prin resurse ma refer la pagina de facebook,blog personal,site etc. Bineinteles in conditiile agreate de advertiser si respectand drepturile de copyright.

Asadar e simplu la prima vedere .Totusi va trebuie o strategie de marketing online pentru a vinde un produs,deoarece spre deosebire de magazinele obisnuite e de 4 ori mai greu sa vinzi un produs pe internet( o zic tot din experienta). Eu am ales o strategie care a mers relative bine.In ultimele 7 luni de cand m-am ocupat un pic mai serios de afiliere am reusit sa vand produse de peste 100.000.000 lei vechi pentru diversi advertiseri prin 2Parale si  eMAG profitshare.

Thursday, May 23, 2013

Cum poti obtine venituri suplimentare prin marketing afiliat

Marketingul afiliat este o metoda de marketing in care comerciantul recompenseaza unul sau mai multi afiliati pentru fiecare vizitator sau cumparator adus prin eforturilele afilatilor”

Mai simplu, tu ca afiliat vei fi rasplatiti cand ajuti un comerciant sa-si promoveze produsele sau serviciile. Astfel de exemplu daca promovezi un magazin virtual, vei primi un comision pentru fiecare vizitator trimis care realizeaza cumparaturi.

Marketingul afiliat este probabil una din cea mai ieftina si rapida metoda( nu cea mai simpla) de a incepe sa faci bani deoarece nu trebuie sa creezi tu nimic. Doar intermediezi relatia dintre vanzator si cumparator , si primesti comision din vanzarea recoamdata de tine.

Wednesday, May 22, 2013

Idei pentru promovarea prin bloguri

Unii afiliati prefera promovarea unor produse prin articole pe blogurile personale. Insa nu tot timpul ai despre  ce sa scrii.  Iti prezentam cateva idei pentru a scrie articole de promovare
  • Principala ta sursa de idei trebuie sa fie cuvintele si frazele cheie pe care le gasesti atunci cand faci cercetarea de piata cu ajutorul generatoarelor de cuvinte cheie. Cand scrii articole optimizate pentru fraze cheie, te ajuta sa ajungi la vizitatorii care cauta solutii la anumite probleme cu care se confrunta si ei sunt cei mai predispusi sa se inscrie in newsletterul tau si sa cumpere de la tine
  • Principala ta sursa de idei trebuie sa fie cuvintele si frazele cheie pe care le gasesti atunci cand faci cercetarea de piata cu ajutorul generatoarelor de cuvinte cheie. Cand scrii articole optimizate pentru fraze cheie, te ajuta sa ajungi la vizitatorii care cauta solutii la anumite probleme cu care se confrunta si ei sunt cei mai predispusi sa se inscrie in newsletterul tau si sa cumpere de la tine
  • Urmareste stirile legate de nisa ta sau care intereseaza pe potentialii tai clienti. Foloseste Google Alerts ca sa urmaresti subiecte precise., rasfoieste reviste sau uita-te la TV, cauta filmulete noi pe YouTube
  • Sectiunea de comentarii e o sursa foarte buna de idei, mai ales cand oamenii iti pun intrebari sau intra mai adanc in subiect. Asta iti da oportunitatea sa scrii o “Parte a doua” si apoi sa oferi linkul catre noul articol ca raspuns la intrebarea originala
  • Urmareste ce face comerciantul tau ca sa vezi daca nu cumva apar oferte, reduceri, cupoane sau produse noi si scrie despre ele
  • Cauta pe Twitter cu http://www.search.twitter.com folosind cuvintele tale cheie obisnuite si rasfoieste conversatiile. Afla ce discuta oamenii. Cand incepi sa intri pe aceeasi felie cu ceea ce simte piata despre un anumit subiect, poti sa scrii intr-un stil care este mult mai probabil sa fie citit si sharuit

Tuesday, May 21, 2013

Cum sa “vinzi” online

Cea mai utilizata metoda la ora actuala de a castiga bani din mediul online este cea a magazinelor virtuale. Insa nu si cea mai simpla. Aici intra in scena marketingul afiliat. E mai simplu sa devii afiliat si sa promovezi produsele altora decat sa-ti creez propriul magazin, sa-l adminisitrezi si sa te confrunti zilnic cu problemele ce apar.

Un blog reusit poate constitui fundamentul pentru o afacere online de succes. Totusi si in acest caz e nevoie uneori sa te comporti ca un comerciant care isi vinde marfa. Mai jos incercam sa-ti oferim cateva sfaturi sa atragi mai multi vizitatori si sa ”vinzi” eficient produsele sau serviciile.

Atunci cand “vinzi” produse online, este dificil sa stabilesti o relatie de apropiere cu clientii. Poti sa rezolvi aceasta problema adoptand un ton personal in articole, oferind cateva detalii despre viata ta personala pentru a le arata ca treci prin experiente similare. Adauga fotografii cu tine testand produsele si incurajeaza oamenii sa te contacteze prin email, retele sociale sau chiar telefon.

Creeaza-ti imaginea unui profesionist demn de incredere. Majoritatea clientilor pot sa recunoasca un discurs persuasiv atunci cand intalnesc unul. Fa tot posibilul sa nu pari un agent de vanzari. Trebuie sa institui comunicarea scriind despre lucruri la care clientii se pot raporta. De exemplu, daca vinzi produse pentru gatit, posteaza saptamanal pe blog o reteta. Daca vinzi produse pentru diabetici, scrie articole despre cercetarile medicale din domeniu.

Monday, May 20, 2013

De ce sa devii afiliat in reteaua Web Is Yours?

Web Is Yours plateste afiliatii in maxim 72-120 ore. Baietii de la WIY.ro sunt nerabdatori sa faceti bani impreuna. Cateva din beneficiile tale ca si afiliat Web Is Yours sunt urmatoarele:

Castiga cu WIY

  • Monetizare rapida a traficului
  • Acces la zeci de campanii
  • Suport pentru optimizarea veniturilor
  • Plati rapide si sigure
  • Suport rapid si eficient
  • Promovezi branduri cunoscute din Romania
  • Statistici in timp real
  • Acces la resurse si workshopuri