Tuesday, March 12, 2013

Primii pasi in marketing afiliat

Te-ai hotarat sa incerci afilierea. Felicitari! Trebuie sa stii ca poti sa ajungi la castiguri mari, insa toate acestea implica timp dedicat si cateva alegeri care pot determina daca vei avea rezultatele dorite mai repede sau mai tarziu. Sunt mai multe abordari in afiliere, insa consideram ca cel mai accesibil pentru afiliatii la inceput de drum este crearea de continut.

Fara indoiala, cei care au deja o experienta cu platforme de continut, cu un pic de SEO si cu instrumente de analiza a comportamentului vizitatorului vor fi avantajati fata de cei care acum incep sa se gandeasca la posibilitatea de a castiga bani online, usor. Insa nu este vorba despre un domeniu pe care sa nu il poti invata, asadar, hai sa vedem care ar trebui sa fie primii pasi in afiliere, cand vine vorba de un novice.

1. Alege o nisa care te pasioneaza

Sunt foarte multe nise cu potential in afiliere, in general nu credem ca pe termen lung sa fie vreuna care sa nu poata genera comisioane. Insa, pentru a fi mai usor la inceput, consideram ca trebuie sa alegem o nisa care va place, chiar daca s-ar spune ca unele dintre aceste nise ar fi aglomerate. Exerseaza si aplica pe viitor intr-un alt proiect in cazul in care nu reusesti sa iti atingi obiectivele. Fiecare abordare, fiecare esec si fiecare succes te va invata cate ceva despre afiliere astfel incat in timp sa devii printre cei mai buni afiliati.