Sunday, October 14, 2012

Faceti publicitate cu Adserve!

Adserve ofera reclame cost-per-click afisate pe siteurile noastre si pe cele ale partenerilor. Puteti utiliza atat reclame banner cat si reclame text pentru a face publicitate produselor si serviciilor dvs. Sistemul nostru este unul eficient si fiabil si va permite sa abordati o gama larga de clienti.

Atunci când oamenii caută pe motorul nostru de cautare folosind unul dintre cuvintele cheie, textul sau banner publicitar folosit de dvs poate să apară alături de rezultatele căutării. Acum faceţi publicitate pentru o audienţă care este deja interesata de catre dvs.

Oamenii pot da click pe reclama dvs pentru a cumpara ceva sau pur si simplu ca sa afle mai multe despre dvs. Trebuie sa platiti doar pentru click-urile reale pentru website-urile dvs

Castigati imediat bani cu siteul sau blogul dvs

Inscrieti-va in programul de parteneriat publisher si incepeti sa generati profituri din siteurile dvs incepand de astazi. Adserve publisheri sunt partenerii nostrii inregistrati care afiseaza Adserve reclamele advertiserilor in siteurile detinute. Puteti castiga 25% din rata per clickuri din siteurile dvs. 

Unităţi de afişare bannere personalizabile ca dimensiuni

Crearea de unităţi flexibile şi elegant de anunţuri potrivite cu design de site-ului/blog-ului dvs. Personalizaţi aspectul de unităţilor dvs. de anunţuri, cu câteva clicuri de mouse de la panoul de control. Puteţi alege să afişa anunţuri text sau anunţuri banner (sauambele).